eb87ec6f-fe91-4270-a317-f1ec916f8de2 (1)

Keep calm and take care of your skin!

Geplaatst op 3 maart 2016

eb87ec6f-fe91-4270-a317-f1ec916f8de2 (1)

Een gezonde geest in een gezond lichaam slaat niet alleen op veel bewegen en gezond eten. Onze huid is namelijk de etalage naar de buitenwereld toe. We willen er constant zo jong en fris mogelijk uitzien en hier kan onze huid ons uitstekend bij helpen. Daarom is het ook heel belangrijk dat we dit zo goed mogelijk  onderhouden. Droge benen, vette huid, littekens, allergische reacties, droge lippen, enzovoort. Voor al deze problemen biedt Bodysol producten aan die de huid dagelijks beschermen.

Bodysol bevat een heel breed gamma voor ieder van het gezin en voor ieder huidtype. Daarnaast zijn de producten dermatologisch getest EN bevatten ze hypoallergene parfums en natuurlijke ingrediënten. Dit alles wordt samen met apothekers ontwikkeld waardoor je zeker mag zijn van de kwaliteit.

Voor de dames die zich graag wat opmaken zonder het gevoel te hebben dat ze een dikke laag schmink op het gezicht hebben plakken heeft Omega Pharma het make-up merk T. LeClerc uit de grond gestampt. En eerlijk gezegd, deze producten voelen echt super luchtig aan een creëren toch een heel mooi resultaat. Een echte aanrader!!

Indien je wat meer info wil rond deze producten kan je altijd een Beauty@home avond organiseren waarbij een CEO met heel veel plezier de producten toelicht en waar je persoonlijk kleuradvies krijgt voor het maquilleren.  Een TOPPERTJE!

Voor meer info: https://www.facebook.com/beautyathomekimdeplancke/?ref=ts&fref=ts

Grtjes L.