Functionele trainingen

Deze trainingen worden aangepast aan de behoefte van het lichaam en de sporter. Ze kunnen verschillende zaken bevatten: full body workout, rompstabiliteit, mobiliteit, conditie, kracht, … Er wordt naar sportspecifieke oefeningen gestreefd om de bewegingsvormen zo dicht mogelijk te laten aanleunen bij jouw sport.

Indien een afspraak geannuleerd wordt minder dan 24u voor de training, dan zal deze aangerekend worden.

Blessurepreventie

Tijdens het sporten kan het gebeuren dat de knie af en toe van zich laat horen. Of je wil trainen richting een marathon, maar hoe dichter je doel, hoe meer pijn in de rug. Tijdens de blessurepreventieve trainingen wordt er aan je zwakke schakels of de meest belaste gewrichten en spieren gewerkt. Zo hoef je je favoriete sport zeker niet van je agenda te schrappen en kan je pijnloos trainen richting je opgestelde doel.

Specialisatietraining

Zou je graag aan je sprongkracht werken of aan je explosiviteit? Dan zijn de specialisatietrainingen zeker geschikt voor jou! De zaken waar je tijdens je trainingen of wedstrijden nog een tekort ondervindt kunnen onder de loep genomen worden.

Gewichtsverlies

Sport en op de voeding letten gaan hand in hand indien je op een gezonde manier gewicht wil verliezen. Geen shakes of andere voedingsvervangers maar bewust gaan eten en regelmatig bewegen zullen jou helpen om je streefgewicht te bereiken. Je krijgt wekelijks enkele voedingstips en wordt begeleid om jouw sportkriebels naar boven te halen.